top of page

Proctologie
Estetica

La Cabinet de Chirurgie Generala oferim consultatii si tratamente in domeniul proctologiei.

Cabinetul medical se afla in Pitești pe strada Râurilor, nr.6 și în Policlinica Topoloveni pe strada Parcului, nr.9..

Estetica regiunii perianale (in zona anusului) este importantă pentru multe persoane. Defectele cosmetice din această zonă nu reprezintă un pericol important pentru sănătate, dar pot provoca disconfort estetic atât pentru femei, cât și pentru bărbați, pot impiedica igiena intima adecvata. Proctologia estetică se ocupa cu îndepărtarea unor astfel de defecte cosmetice:

  • urme hemoroidale reziduale;

  • marisce hemoroidale;

  • veruci perianale (condiloame);

  • granuloame ale pielii și țesutului subcutanat.

 

Îndepărtarea urmelor hemoroidale reziduale:

Îndepărtarea semnelor hemoroidale reziduale constă în excizia formațiunilor cutanate hipertrofiate din anus, care raman dupa interventii chirurgicale pentru boala hemoroidala. Se efectuează sub anestezie locală.

 

Îndepărtarea mariscelor hemoroidale:

Tehnica de îndepărtare a mariscelor hemoroidale hipertrofiate implică cel mai adesea îndepărtarea lor prin electrocoagulare sau radiofrecventa. Îndepărtarea mariscelor hemoroidale poate fi efectuată sub anestezie locală.

 

Îndepărtarea verucilor perianale:

Îndepărtarea verucilor perianale sau anale se realizează prin metodele de radiochirurgie sau electroexcizie. Pentru a efectua interventia, este suficientă anestezia locală.

 

Excizia granulomului pielii și țesutului subcutanat:

Îndepărtarea unui singur granulom al pielii și țesutului subcutanat se realizează prin electroexcizie sub anestezie locală după pregătirea preoperatorie corespunzătoare. Se aplică o sutură cosmetică pe locul granulomului excizat.

La Cabinetul de Chirurgie generala - Dr.Kobylinskyi intervențiile chirurgicale sunt efectuate in maxima siguranța și cu cele mai bune rezultate. Pentru consultații și mai multe informații puteți sa ne contactați la numărul de telefon: 0740 169 339.

bottom of page