top of page

Peeling chimic

Применение косметической медицины

Peelingul chimic este o procedură cosmetică non-invazivă care implică aplicarea unei soluții chimice pe piele pentru a îndepărta stratul superior al pielii și a promova regenerarea celulelor noi. Scopul peelingului chimic este de a îmbunătăți textura pielii, a reduce petele pigmentare, a uniformiza tonusul pielii și a diminua ridurile și imperfecțiunile.

 

Principalele aspecte ale peelingului chimic includ:

  • Tipuri de peeling chimic: Există diferite tipuri de soluții chimice utilizate în funcție de nevoile pielii, inclusiv peelinguri cu acid glicolic, acid salicilic, acid tricloracetic (TCA) sau combinații personalizate. Fiecare tip de peeling are scopuri specifice și adâncime de penetrare diferite în piele.

  • Exfoliere și îndepărtarea celulelor moarte: Soluția chimică aplicată ajută la exfolierea stratului superior al pielii, îndepărtând celulele moarte și stimulând regenerarea celulelor noi.

  • Tratarea diferitelor probleme ale pielii: Peelingul chimic poate fi utilizat pentru a trata acnee, pete pigmentare, melasmă, textură neuniformă a pielii, pori dilatați și chiar riduri fine.

  • Rezultate vizibile și durabile: După peeling, pielea devine mai netedă, mai luminoasă și mai uniformă. Pe măsură ce pielea se vindecă, se observă îmbunătățiri progresive ale aspectului general al pielii.

  • Grad variabil de intensitate: Peelingul chimic poate fi superficial, mediu sau profund, în funcție de adâncimea pe care o pătrunde în piele și de intensitatea efectului dorit.

 

Este important ca peelingul chimic să fie efectuat de către un specialist cu experiență, care poate evalua tipul de piele al pacientului și poate recomanda tipul potrivit de peeling și concentrația adecvată a soluției chimice. De asemenea, protecția solară și îngrijirea corespunzătoare a pielii sunt importante după efectuarea peelingului chimic pentru a menține și a maximiza rezultatele obținute.

Cabinetul medical se afla in

Pitești, strada Râurilor, nr.6

Policlinica Topoloveni, strada Parcului, nr.9.

Pentru consultații și mai multe informații puteți sa ne contactați la numărul de telefon: 0740 169 339.

bottom of page