top of page

Microneedling

Применение косметической медицины

Microneedling este o procedură cosmetică non-invazivă care implică folosirea unui dispozitiv special cu ace mici pentru a crea microperforații controlate în stratul superior al pielii. Aceste microcanale stimulează procesul natural de vindecare a pielii, declanșând producția de colagen și elastină, și permit absorbția mai eficientă a substanțelor active aplicate pe piele.

 

Principalele aspecte ale microneedlingului includ:

  • Stimularea producției de colagen: Microperforațiile induse de microneedling determină răspunsul natural al pielii de a produce colagen și elastină, care sunt esențiale pentru menținerea elasticității și fermității pielii.

  • Îmbunătățirea texturii și tonusului pielii: Microneedlingul poate reduce aspectul porilor dilatați, cicatricilor, ridurilor și liniilor fine, uniformizând tonusul și textura pielii.

  • Tratamentul petelor pigmentare și a vergeturilor: Procedura poate ajuta la diminuarea hiperpigmentării și la îmbunătățirea aspectului vergeturilor.

  • Absorbția optimizată a substanțelor active: După efectuarea microneedlingului, substanțele aplicate pe piele (cum ar fi serurile cu vitamine sau acid hialuronic) pătrund mai adânc în straturile pielii, maximizând eficacitatea tratamentului.

 

Microneedlingul poate fi realizat pe față, gât, decolteu sau alte zone ale corpului și poate fi adaptat pentru a aborda diferite probleme ale pielii. De obicei, sunt necesare mai multe ședințe pentru a obține rezultate vizibile și durabile. Este important să consultați un specialist pentru evaluarea adecvată a pielii dumneavoastră și pentru a stabili un plan personalizat de tratament.

Cabinetul medical se afla in

Pitești, strada Râurilor, nr.6

Policlinica Topoloveni, strada Parcului, nr.9.

Pentru consultații și mai multe informații puteți sa ne contactați la numărul de telefon: 0740 169 339.

bottom of page