top of page

Mezoterapie

Применение косметической медицины

Mezoterapia este o procedură cosmetică non-chirurgicală care implică injectarea subcutanată a unor cocktailuri personalizate de substanțe nutritive, vitamine, minerale și alte compuși în țesutul cutanat pentru a îmbunătăți aspectul pielii și a trata diferite afecțiuni dermatologice.

 

Principalele aspecte ale mezoterapiei includ:

  • Injecții personalizate: Substanțele sunt selectate în funcție de nevoile individuale ale pacientului, incluzând vitamine (cum ar fi vitamina C și vitamina E), minerale, aminoacizi, antioxidanți, acid hialuronic și alte ingrediente nutritive.

  • Repararea pielii: Mezoterapia stimulează producția de colagen și elastină, promovând regenerarea celulară și îmbunătățind textura, fermitatea și luminozitatea pielii.

  • Tratamentul diferitelor probleme dermatologice: Mezoterapia poate fi utilizată pentru a trata ridurile și liniile fine, cicatricile, vergeturile, petele pigmentare, porii dilatați și chiar alopecia (pierderea părului).

  • Procedură minim invazivă: Aceasta presupune injectări superficiale în piele, minimizând disconfortul și timpul de recuperare.

 

Mezoterapia poate fi aplicată pe față, cearcăne, gât, decolteu, scalp sau alte zone ale corpului și este adesea combinată cu alte tratamente cosmetice pentru a obține rezultate optime. Este important să consultați un specialist pentru a determina dacă mezoterapia este potrivită pentru dumneavoastră și pentru a discuta despre opțiunile personalizate de tratament.

Cabinetul medical se afla in

Pitești, strada Râurilor, nr.6

Policlinica Topoloveni, strada Parcului, nr.9.

Pentru consultații și mai multe informații puteți sa ne contactați la numărul de telefon: 0740 169 339.

bottom of page